Londonresan 2018


LONDONRESAN 2018

Londonresan är en resa till London där cirka 20 studenter besöker finans- och techbolag, med målet att marknadsföra London och finansindustrin som en potentiell karriärväg för Linköpings Universitets studenter. Resan är planerad mellan den 10 och 15 september och organiseras av Börsgruppen.

Läs mer

Stockholmsresan


 

Fredagen den 7:e april beger sig Börsgruppen iväg på en resa till huvudstadens nordligare breddgrader. Det kommer att vara en kostnadsfri resa som ger deltagarna en grym chans att få besöka tre framstående företag för att knyta kontakter med näringslivet.

Läs mer

Investeringsmånaden 2017


Låt oss presentera månaden med det stora I:et, nämligen Investeringsmånaden! En månad fylld av inspirationsföreläsningar, aktiviteter och nätverkande. Börsgruppen ser otroligt mycket fram emot denna fartfyllda månad, där man har möjligheten att lära sig ännu mer om karriär, aktier och sparande.

Läs mer

Finansdagarna 2016


Äntligen är det dags för Finansdagarna 2016!

Skynda dig att anmäla dig till våra föreläsningar, utbildningar och fika!

Läs mer

London Banking Week 2016


London Banking Week 2016

London Banking Week
Är du intresserad av en karriär i London och vill veta mer om hur just du ska lyckas få jobbet på en av världens största banker? Ta då tillfället i akt och sök till årets upplaga av Börsgruppens årliga Londonresa!

Läs mer
Sida 1 av 212