Lunchföreläsning med Swishs VD Anna-Lena Wretman


Är du intresserad av att veta mer om appen som revolutionerade transaktioner mellan privatpersoner i Sverige? Då ska du komma och lyssna på Swish VD Anna-Lena Wretman! Den 3:e oktober besöker hon Linköpings Universitet och delar med sig av sin karriärsresa till VD och vad hennes roll inom Swish innebär.

Läs mer

Excelutbildning steg 1


Excelutbildning steg 1 – Börsgruppen erbjuder läsårets första och eftertraktade excelutbildning! Efter utbildningens första steg kommer du ha en ökad förståelse för Excels grundläggande funktioner och hur programmet används på ett effektivt sätt. Med hjälp av funktioner, formler och referenser kommer du, tillsammans med Börsgruppen att kunna lösa enklare problem!

Läs mer

Aktieutbildning steg 1


Aktieutbildning steg 1 med Börsgruppen

Börsgruppens aktieutbildning består av två delar där målet är att man efter dessa steg ska känna sig bekväm att handla med aktier, samtidigt som man får lära sig den bakomliggande teorin.

Aktieutbildning steg ett är till för dig som vill få en god översikt över ditt sparande och värdepappersmarknaden i sin helhet.

Läs mer

Nytt avsnitt av Vargen i Valla!


 

I de här avsnittet besöker Rebecca Schäder podden och delar med sig av sin studie kring aktieanalytiker. MIFID II har gjort att ”betalanalyser” ökar som aldrig förr. Till följd av detta har Rebecca valt att undersöka vad aktieanalytiker gör för nytta på börsen?

Läs mer

Lunchföreläsning med Johnny Torssell


Börsgruppen bjuder in till vårens sista lunchföreläsning med Carnegies topp analytiker inom teknisk analys, Johnny Torssell! Han bjuder på ett annorlunda tankesätt vad gäller att analysera de finansiella marknaderna och förklarar skillnaderna mellan en traditionell makroanalys och den mer avancerade tekniska analysen.

Läs mer

NYTT: Excelutbildning steg 3


Nu presenterar Börsgruppen nästa nivå av vår eftertraktade Excelutbildning, nämligen steg 3. Detta steg ger dig möjligheten att utforska Excels alldeles egna programmeringsspråk, VBA. Excel är ett stort program med mycket funktionalitet men för att effektivt lösa vissa uppgifter behöver man ibland programmera egna macron.

Läs mer

Nytt avsnitt av Vargen i Valla!


I den andra delen av den spännande intervjun tillsammans med Öystein Fredriksen diskuteras bla. konsensusestimat, konjunkturläget, småbolaget Plejd och det fina bolaget Volvo.

Ladda ner en podcastapp och sök på “Vargen i Valla” eller klicka på länken nedan:

Vargen i Valla – Avsnitt 29

Läs mer

Aktieutbildning – Analys och Finansiella instrument


Börsgruppens aktieutbildning Analys och Finansiella instrument är en naturlig uppföljning av aktieutbildning steg ett. Här lär vi ut mer avancerade sparformer och sparstrategier som deltagarna får möjligheten att fördjupa sig inom. Vidare innehåller utbildningen även en recap från steg 1, tolkning av finansiella nyheter, IPO:s och certifikat.

Läs mer

Vårmöte 2018


Nu kallar vi i Börsgruppen till årets vårmöte den 23 april där bland annat den nya styrelsen och övriga förtroendeposter inför läsåret 18/19 kommer att väljas in. Vi bjuder på kaffe/fika!
Tid och plats: 23 april kl 17.15 – 19.00 i ACAS

Var vänlig och anmäl dig här

Läs dagordningen här


Följande personer har blivit nominerade till styrelsen 2018/2019.
Läs mer
Sida 1 av 1412345...10...Sista »