Lunchföreläsning med Danske Bank


Hur ser Sveriges snabbast växande bank, Danske Bank, på bankbranschens framtid? Och vilka möjligheter erbjuder Danske Bank dig som är student eller nyutexaminerad?

Nu har du möjlighet att inspireras av Johan Löfgren, Head of Business Development på Danske Bank, som berättar mer om vilka utmaningar och möjligheter bankbranschen och Danske Bank står inför i en snabbföränderlig värld, och hur det påverkar våra kunder och medarbetare – både nu och i framtiden.

Läs mer

Lunchföreläsning med vice riksbankschef Martin Flodén


Börsgruppen presenterar årets första lunchföreläsning med vice riksbankschef Martin Flodén!

Vice riksbankschef Martin Flodén kommer att berätta om Riksbanken och dess roll i samhällsekonomin. Han kommer också berätta om det senaste räntebeslutet och hur Riksbanken ser på det aktuella ekonomiska läget.

Läs mer

Rekryteringsresan


Fredagen den 29:e september beger sig Börsgruppen iväg på en resa till huvudstadens nordligare breddgrader. Det kommer att vara en kostnadsfri resa som ger deltagarna en grym chans att få besöka tre framstående företag för att knyta kontakter med näringslivet och få exklusiv inblick i olika internships och jobbpositioner som erbjuds.

Läs mer

Nu öppnar ansökan till utskottsarbete 17/18


Nu öppnar ansökan till våra utskott i Börsgruppen! Detta är din chans att bli en del av LiUs största förening och påverka dess arbete. Börsgruppen söker medlemmar till sina fem utskott:

  • Marketing
  • Financial Education
  • Financial Analysis
  • Event
  • Corporate Relations

Som utskottsmedlem får du även ta del av Börsgruppen fantastiska interna event, såsom sittningar, spelkvällar och resor.

Läs mer

CO-HOST TILL PODCASTEN VARGEN I VALLA


CO-HOST TILL PODCASTEN VARGEN I VALLA

 

Alex & Sigge, Filip & Fredrik, Niklas & Fabian, Anton och….?

 

Börsgruppens podcast Vargen i Valla söker nu co-host! I podden med över 25 000 lyssningar kommer du tillsammans med programledaren Anton Wester att diskutera börsen, göra bolagsanalyser och intervjua intressanta människor.

Läs mer

Sommarjobba med aktieanalys hos Edastra AB


Sommarjobba med aktieanalys hos Edastra AB

Tjänsten som erbjuds är ett hel- eller deltids sommarjobb gällande aktieanalys av publika små och medelstora företag. Uppgifterna innefattar byggande av databas för faktabaserad screening med syfte att hitta framtida vinnare på aktiemarknaden.

Vi söker dig som har ett brinnande aktieintresse, är mycket skicklig på Excel samt är noggrann, nyfiken och studerar inom ekonomi/finans.

Läs mer

Vargen i valla avsnitt 16


I dagens och säsongens sista avsnitt av Vargen i Valla analyseras försvarsindustrin och giganten SAAB. Hur står SAAB sig mot framtiden? Kan de växa in i deras höga P/E-tal på 37?
Vargen i Valla diskuterar även investeringsstrategi och möjlig börskrasch med Anton Wester, som ska ta över och leda podden i nästa säsong.

Läs mer
Sida 1 av 1012345...10...Sista »