Stockholmsresan 2017


Det har äntligen blivit dags för vårens Stockholmsresa!
Den 7e april åker vi upp till Stockholm och besöker Nordea Markets, PwC och Oliver Wyman. Passa på att lära dig mer om företagen och knyta kontakter för framtiden!

 

Nordea Markets

Nordea_ny

Nordea är nordens främsta storföretagsbank och även nordens största leverantör av tjänster inom private banking, kapitalförvaltning samt liv och pension.
Nordea har cirka 11 miljoner kunder, 30 000 anställda och 600 kontor och är en av Europas tio största fullservicebanker mätt i börsvärde.
Nordea markets är den ledande internationella partnern inom kapital och investment banking i Norden och runt Östersjö-regionen.

https://www.nordea.se/markets/

 

PwC Corporate Finance

PricewaterhouseCoopers_Logo.svg_

PwC är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning med 50 000 kunder över hela Sverige. PwC:s vision är att bidra till ett väl fungerande företagande som inger förtroende.

https://www.pwc.se/

 

Oliver Wyman

OliverWyman

Oliver Wyman är en global managementkonsultbyrå med inriktning på bank och finans. Med huvudkontor i New York och med över 50 kontor i Amerika, Europa, Asien och över 4000 anställda är Oliver Wyman den fjärde största management consulting byrån i världen.

http://www.oliverwyman.com/index.html

Alla nyheter