Engagera dig

BÖRSGRUPPENS UTSKOTT 2017/2018

Vill du vara med och driva universitetets största förening läsåret 17/18? Som en del i Börsgruppen arbetar du aktivt med att ständigt förbättra föreningen och arrangera spännande aktiviteter. Inga tidigare förkunskaper krävs för att söka, personlighet och vilja är mer relevant. Som aktiv i Börsgruppen kommer du få en möjlighet att knyta intressanta kontakter med drivna individer, få ta del av Börsgruppens interna event samt mycket annat kul!

Läs mer om våra utskott som finns nedan. 

 

 

CORPORATE RELATIONS

Börsgruppen söker utskottsmedlemmar till Corporate Relations.

Som en del av Corporate Relations kommer du under läsåret 2017/2018 att vara delaktig i anordnandet av ett flertal av Börsgruppens event, bland annat Börsgruppens Stockholmsresor. Tillsammans med övriga medlemmar i gruppen kommer du att arbeta för att skapa god kontaktyta mellan studenter och företag verksamma inom finansbranschen. För att göra ett bra jobb krävs det att du har ett intresse för kundrelationer och kundkontakt då Corporate Relations huvudansvar ligger i att tillhandahålla företag olika typer av erbjudanden vad gäller exponering mot duktiga, finansintresserade studenter. Du kommer att få ett stort ansvar över Börsgruppens kommande verksamhet och ha stor påverkan på Börsgruppens affärsmässiga relationer.

Tror du att detta är någonting som skulle passa dig, tveka inte då till att söka och få en chans att vara en del av Börsgruppen inför nästa läsår.

Head of Corporate Relations

Boris Wu

boris.wu@borsgruppen.se

0707 38 68 56

 

 

EVENT

Tycker du om att anordna event? Vill du ta på dig ett stort ansvar och utveckla dina projektledarkunskaper?

Eventutskottets målsättning är att integrera Börsgruppens medlemmar och på så sätt öka attraktionskraften och bidra till föreningens fortsatta utveckling.
Genom planering, genomförande och utvärdering av Börsgruppens interna event finns det stora möjligheter att vara med och påverka vilka evenemang som ska genomföras, varför du gärna får vara idérik, fylld av kreativitet och inneha en känsla för att skapa en god sammanhållning.

Head of Event

Nina Eliasson

nina.eliasson@borsgruppen.se

0736 96 57 18

 

 

MARKETING

Vill du utveckla dina kunskaper inom marknadsföring?

Som medlem i utskottet för Marketing får du en viktig roll att marknadsföra Börsgruppens ansikte utåt. Kommunikation med hjälp av sociala medier, nyhetsbrev och genom hemsidan är de främsta marknadsföringskanalerna. Vi vill nå ut till fler studenter med våra aktiviteter och fortsätta sprida finansintresset på universitet. Är detta något som du vill vara med och sprida samt utveckla? Vi söker dig som är intresserad av marknadsföring, tycker om att jobba i grupp och som är sugen på både ett roliga och meriterande uppdrag. Som medlem i Marketingutskottet finns det stor potential till att utveckla Börsgruppens marknadsföring på ett kreativt sätt. Tveka inte på att skicka in din ansökan!

Head of Marketing

Lovisa Persson

lovisa.persson@borsgruppen.se

076 145 45 45

 

FINANCIAL EDUCATION

Är du driven och vill utveckla samt anordna spännande, lärorika evenemang för Börsgruppens medlemmar? Då är detta något för dig!

Financial Education har genom åren anordnat gästföreläsningar med några av Sveriges största namn inom finansvärlden. Som medlem inom Financial Education kommer du att vara drivande för många av Börsgruppens event utåt och kommer att jobba kreativt för att utveckla Börsgruppen. Ni kommer att tillsammans hjälpas åt för att ta in gästföreläsare samt utveckla nya intressanta aktiviteter.

Som person är du som söker ansvarsfull, gillar att ta initiativ och är socialt utåtgående. Känner du att detta är någonting för dig? Missa då inte chansen att utveckla din problemlösnings- samt samarbetsförmåga.

Vi söker även utbildare till våra excel- och aktieutbildningar som hålls ett par gånger under läsåret.

Head of Financial Education

Nastasha Kubát

natasha.kubat@borsgruppen.se

0736 37 47 69

 

FINANCIAL ANALYSIS

Är du intresserad av aktier och finansmarknaden?

Att kunna analysera företag är en grundläggande kunskap som alla, oavsett utbildning, har nytta av. Genom att läsa årsredovisningar, göra modeller i Excel och använda trading plattformen Reuters får man ovärderliga kunskaper till både framtida jobb och till sparande i privatlivet. Du kommer att vässa din analytiska förmåga, få grundläggande och övergripande utbildning i företagsanalys samt knyta nya kontakter inför framtiden.

I utskottet för Financial Analysis arbetar man i par med att skriva analyser på börsnoterade företag. Varje vecka träffas utskottet på ett möte där man återkopplar med resten av medlemmarna, diskuterar företagen man analyserar och kan få tips av andra medlemmar.

Detta verksamhetsår kommer det ligga stort fokus på att vidareutveckla vår podcast, Vargen i Valla, för att fortsätta öka intresset för finans och Börsgruppen bland studenterna vid Linköpings universitet. Tanken är att analyserna ska lägga en grund för podcasten och därefter kommer utskottet tillsammans spåna på idéer för teman till avsnitten på podcasten och annat roligt/intressant innehåll vi vill ha med.

Head of Financial Analysis

Anton Wester

anton.wester@borsgruppen.se

0707 17 50 48

 

 

Projektledare

Det är också möjligt att engagera sig i Börsgruppen som projektledare. Vi tar in projektledare för de större evenemangen vi har; Londonresan, Finansdagarna och Investeringsmånaden. Som projektledare har man stora möjligheter att påverka evenemangen i sin egen riktning samtidigt som man har ett nära samarbete med de olika utskotten. Det är viktigt att man är driven och kan strukturera upp evenemangen i god tid.

Projektledarroller annonseras på hemsida, Facebook och nyhetsbrev när det är dags för rekrytering.