Börsgruppen söker ny valberedning och vice ordförande!


Valberedning

Lite halvtrött på att bara plugga och sugen på att engagera dig i något både roligt och givande? Du har nu möjlighet att söka till Börsgruppens valberedning!

Valberedningen är en oberoende grupp inom Börsgruppen men har trots det en central och viktig roll i föreningen då dess uppgift är att varje år rekrytera och nominera nya kandidater till Börsgruppens styrelse. Börsgruppen strävar efter att ständigt rekrytera de bästa kandidaterna och tar därför rekryteringsprocessen på största allvar.

Som medlem i valberedningen kommer ditt primära ansvar vara att i samarbete de andra medlemmarna i utskottet planera samt genomföra rekryteringsprocessen inför Börsgruppens årliga vårmöte då majoriteten av den nya styrelsen väljs in. Rekryteringsprocessen omfattar bland annat att ta fram kravspecifikationer för de olika styrelseposterna samt hålla i intervjuer med de sökande. Valberedningen har även i uppgift att löpande följa verksamhetens arbete för att på så sätt ta reda på vilken kompetens och personlighet som passar de olika posterna.

Egenskaper som är meriterande är att du är en bra människokännare samtidigt som du är intresserad av gruppdynamiska processer. Är du dessutom intresserad av att knyta värdefulla kontakter och tycker att det vore intressant att sitta på andra sidan av rekryteringsbordet så är valberedningen absolut något för dig!

Ansök till posten genom att skriva en kortare presentation, max 250 ord, om dig själv och varför just du skulle passa i valberedningen i Börsgruppen.

Om du har frågor om Valberedningen, kontakta Nina Eliasson på 073-6965718 alternativt mejla valberedningen@borsgruppen.se.

Bifoga din presentation tillsammans med CV samt ange dina kontaktuppgifter och skicka det till info@borsgruppen.se senast söndagen den 11 november.

Vice-/ Ordförande

Vill du driva och utveckla universitets största studentförening, samtidigt som du förbättrar din förmåga att fatta beslut och inspirera ditt team? Ta då chansen att söka Vice-/ ordförande för Börsgruppen våren/hösten 2018!

Som ordförande får du en unik inblick i Börsgruppens samtliga verksamhetsområden. Det finns en möjlighet att vidga ditt kontaktnät både på universitetet men även i näringslivet då posten innebär att du är Börsgruppens främsta kontaktperson. Ett nära samarbete med styrelsen är en självklarhet och förmågan att samarbeta, vara tillgänglig och kommunicera är central.

Som ytterst ansvarig för samtliga evenemang Börsgruppen arrangerar under året har du stora möjligheter att utveckla ditt ledarskap. Du kommer som Vice ordförande att agera bollplank till resten av styrelsen tillsammans med ordförande, för att sedan under hösten 2018 ta över ordförandeposten.

Vi söker dig som är driven samt har en stor förmåga att ta initiativ och ansvar. Du brinner för finans och entreprenörskap men framförallt Börsgruppens medlemmar, aktiviteter och framtid.

Har du visioner om att förbättra en verksamhet och både dina och andras prestationer? Missa då inte denna chans att bli ordförande för universitetets största förening.

För frågor om rollen som ordförande/Vice ordförande, kontakta Lovisa Persson lovisa.persson@borsgruppen.se eller Oscar Sandberg oscar.sandberg@borsgruppen.se

Ansök till posten genom att skriva en kortare presentation, max 250 ord, om dig själv och varför just du skulle passa som Vice-/ Ordförande i Börsgruppen. Du har även möjlighet att nominera en person som du tycker passar bra i rollen.

Bifoga din presentation tillsammans med CV samt ange dina kontaktuppgifter och skicka det till valberedningen@borsgruppen.se senast söndagen den 11 november.

Alla nyheter