Företag

Vad kan Börsgruppen erbjuda ert företag?

Då Börsgruppen är Linköping Universitets största studentförening och Sveriges största studentförening med inriktning mot finans så finns det stora möjligheter för ert företag att nå ut till intresserade och duktiga studenter. Vi har över 5100 medlemmar inom alla program på skolan med en majoritet som läser antingen Industriell Ekonomi eller Civilekonomprogrammet.

Börsgruppen genomför varje år massor av evenemang där företag får möjlighet att träffa och knyta kontakt med studenter redan under utbildningen. Ni kan komma och föreläsa på universitetet, ni kan annonsera i våra kanaler eller studenter kan komma och besöka er. Det finns också möjlighet att skräddarsy ett evenemang som passar er. Läs mer i flikarna här till höger eller kontakta vår företagsansvarig Christoffer Johansson christoffer.johansson@borsgruppen.se

Börsgruppen är en ideell förening där alla intäkter används för att driva den dagliga verksamheten. Om Ni som företag når ut till studenter via Börsgruppen så kan vi fortsätta att driva vår verksamhet och erbjuda studenter kostnadsfria aktiviteter, såsom Excel- och aktieutbildningar.