Vi söker framtidens aktieanalytiker – Redeye


Aktieanalytiker till Redeye

Redeye har vuxit starkt de senaste åren som ett resultat av framgångar inom kärnområdena technology & life science. För att hantera vårt starkt växande inflöde av analysuppdrag söker vi nu flera nya analytiker.

Vi söker analytiker både inom technology och life science. De rätta kandidaterna arbetar troligen redan idag inom finansbranschen, som analytiker, säljare eller i corporate finance eller motsvarande. Vi är också intresserade av nyutexaminerade.

Beskrivning av tjänsten

Ett arbete hos Redeye erbjuder ständiga utmaningar med höga krav på prestation och kreativitet. Vår miljö präglas av professionalism, drivkraft och korta beslutsvägar. Hos oss har alla medarbetare stor betydelse. Alla spelar en betydande roll i utvecklingen av bolaget och har en aktiv roll i leverans till kund.

Som aktieanalytiker på Redeye arbetar med att bolags- och aktieanalys av spännande tillväxtbolag i Norden.

En viktig del av arbetet är att föra en aktiv dialog med såväl investerare som bolagens ledning och ägare. Arbetet med våra klientbolag sker i nära samarbete med Redeyes kundansvariga. Arbetet styrs av utvecklingen i våra klientbolag och branschen de verkar inom, periodvis kan arbetsbelastningen vara väldigt hög.

För att passa i rollen bör du:

  • Ha erfarenhet från arbete med bolags- och aktieanalys.
  • Ha goda akademiska meriter och en examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot finansiell ekonomi eller redovisning.
  • Vara bra på att kommunicera, både i tal och skrift (vi skriver på engelska), och vara intresserad av att bygga och utveckla kundrelationer. Att vara analytiker är att ha ett säljande jobb.
  • Vara långsiktig och ambitiös.
  • Ha ett stort intresse för investeringar, börsen och bolag.

Som person tror vi att du är:

  •  Självgående, men ändå en äkta team-player
  • Lätt att ha att göra med, bra på att hantera människor
  • Professionell, noggrann, strukturerad, pålitlig och resultatinriktad
  • Ambitiös, systematisk och uthållig
  • Har glimten i ögat och fötterna på jorden

Företagsbeskrivning

Redeye är nästa generationens investment banking firma, specialiserad på Life Science och Technology. Våra klienter är innovativa framtidsföretag på den Nordiska marknaden. Vi arbetar utifrån en värdebaserad investeringsfilosofi och med en unik ratingmodell. Redeye grundades 1999, är ett auktoriserat värdepappersbolag och står under Finansinspektionens tillsyn.

 

Ansöker gör du via länken:https://career.redeye.se/jobs/131462-vi-soker-framtidens-aktieanalytiker

Alla nyheter