Londonresan 2019


LONDONRESAN 2019

Den 8 – 13 september beger sig Börsgruppen till London för en spännande vecka där vi besöker några av Londons mest intressanta banker och aktörer på finansmarknaden. Besöken hos företagen är väldigt personliga och ger en god inblick i den faktiska verksamheten samt ger dig chansen att knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Läs mer

Aktieutbildning steg 3


Börsgruppens aktieutbildning strategier och finansiella instrument är utbildningens sista steg! Här lär vi ut mer avancerade sparformer och sparstrategier som deltagarna får möjligheten att fördjupa sig inom. Vidare innehåller utbildningen även en recap från steg 1, samt IPO:s och certifikat. Man behöver inte ha genomfört steg ett eller två för att närvara under detta tillfälle.

Läs mer

Vårmöte 2019


Nu kallar vi i Börsgruppen till årets vårmöte den 16 april där bland annat den nya styrelsen och övriga förtroendeposter inför läsåret 19/20 kommer att väljas in. Vi bjuder på kaffe/fika!
Tid och plats: 16 april kl 17.15 – 19.00 i A2

Följande personer har blivit nominerade till styrelsen 2018/2019.
Läs mer

Stockholmsresan 2019


Den 5e april beger sig Börsgruppen på en kostnadsfri resa till huvudstaden som ger dig en fantastisk möjlighet att få besöka tre framstående företag: KPMG, Danske Bank och PwC.
Stockholmsresan är ägnad åt dig som har ett starkt intresse eller vill knyta kontakter inom näringslivet.

Läs mer

Sök till styrelsen 2019/2020


 

Idag öppnar ansökan till Börsgruppens styrelse 19/20. Ta chansen att engagera dig i Börsgruppens styrelse eller övriga förtroendeposter nästa läsår, det ger dig nya kontakter såväl som värdefulla erfarenheter! Läs mer om styrelse- och övriga förtroendeposter på borsgruppen.se.

Vill du vara med och driva universitetets största förening och utvecklas som person inom Börsgruppen?

Läs mer

Investeringsmånaden 2019


Nu är det återigen dags för Investeringsmånaden med spännande lunchföreläsningar och utbildningar inom både Excel och aktier. Nedan följer länkar till alla event och även anmälningslänkarna. Under alla lunchföreläsningar bjuder vi på mat från Espresso House till de 100 första!

Måndag 25/2

Per Håkan kl 12.15-13.00 i C2 

Läs mer här

Till anmälan

Excelutbildning 1  kl 17.15-19.00 i Surtsey

Läs mer här

Till anmälan


Onsdag 27/2

NY TID!

Läs mer

Lunchföreläsning med Nordea


På onsdag den 30 januari kommer representanter från Nordeas verksamhet inom Investment Banking återigen till Linköping! Denna gång kommer de att ge en unik inblick i hur en M&A transaktion går till.

De kommer också att berätta om deras spännande internshipprogram samt ge exklusiva intervjutips.

Läs mer

Lunchföreläsning med Länsförsäkringar


Börsgruppen presenterar en lunchföreläsning med Länsförsäkringar Östgöta!

Finansanalytikern Per Erlandsson kommer bland annat att ge oss en inblick i hur en institutionell finansförvaltning är strukturerad, vad deras mål är och ge exempel på hur det går till när de handlar i marknaden.

Läs mer

Kallelse till höstmötet 2018


Styrelsen kallar härmed Börsgruppens medlemmar till årets Höstmöte den 29 november. Under mötet kommer vi att lyfta föreningens verksamhetsplan och eventuella motioner. Under mötet kommer vi även att tillsätta ny vice ordförande/ordförande samt medlemmar till valberedningen. Vi bjuder på fika. Varmt välkomna!

Läs mer

Finansdagarna 2018!


Nu är det återigen dags för Finansdagarna! Året 2018 är det en spännande vecka med både föreläsningar och utbildningar. Vi bjuder alltid på lunch till de 150 första under våra lunchföreläsningar!

Nedan ligger schemat för veckan och länkar till evenemangen på vår Facebook samt mer information och anmälningslänkar.

Läs mer