Lunchföreläsning med Nordea


På onsdag den 30 januari kommer representanter från Nordeas verksamhet inom Investment Banking återigen till Linköping! Denna gång kommer de att ge en unik inblick i hur en M&A transaktion går till.

De kommer också att berätta om deras spännande internshipprogram samt ge exklusiva intervjutips.

Läs mer

Lunchföreläsning med Länsförsäkringar


Börsgruppen presenterar en lunchföreläsning med Länsförsäkringar Östgöta!

Finansanalytikern Per Erlandsson kommer bland annat att ge oss en inblick i hur en institutionell finansförvaltning är strukturerad, vad deras mål är och ge exempel på hur det går till när de handlar i marknaden.

Läs mer

Kallelse till höstmötet 2018


Styrelsen kallar härmed Börsgruppens medlemmar till årets Höstmöte den 29 november. Under mötet kommer vi att lyfta föreningens verksamhetsplan och eventuella motioner. Under mötet kommer vi även att tillsätta ny vice ordförande/ordförande samt medlemmar till valberedningen. Vi bjuder på fika. Varmt välkomna!

Läs mer

Finansdagarna 2018!


Nu är det återigen dags för Finansdagarna! Året 2018 är det en spännande vecka med både föreläsningar och utbildningar. Vi bjuder alltid på lunch till de 150 första under våra lunchföreläsningar!

Nedan ligger schemat för veckan och länkar till evenemangen på vår Facebook samt mer information och anmälningslänkar.

Läs mer

Börsgruppen söker ny valberedning och vice ordförande!


Valberedning

Lite halvtrött på att bara plugga och sugen på att engagera dig i något både roligt och givande? Du har nu möjlighet att söka till Börsgruppens valberedning!

Valberedningen är en oberoende grupp inom Börsgruppen men har trots det en central och viktig roll i föreningen då dess uppgift är att varje år rekrytera och nominera nya kandidater till Börsgruppens styrelse.

Läs mer

Aktieutbildning steg 2


Börsgruppens aktieutbildning består av två delar där målet är att man efter dessa steg ska känna sig bekväm att handla med aktier, samtidigt som man får lära sig den bakomliggande teorin. Spetsa dina aktiekunskaper!

Steg 2 är en naturlig uppföljning av steg 1.

Läs mer

Lunchföreläsning med Swishs VD Anna-Lena Wretman


Är du intresserad av att veta mer om appen som revolutionerade transaktioner mellan privatpersoner i Sverige? Då ska du komma och lyssna på Swish VD Anna-Lena Wretman! Den 3:e oktober besöker hon Linköpings Universitet och delar med sig av sin karriärsresa till VD och vad hennes roll inom Swish innebär.

Läs mer

Excelutbildning steg 1


Excelutbildning steg 1 – Börsgruppen erbjuder läsårets första och eftertraktade excelutbildning! Efter utbildningens första steg kommer du ha en ökad förståelse för Excels grundläggande funktioner och hur programmet används på ett effektivt sätt. Med hjälp av funktioner, formler och referenser kommer du, tillsammans med Börsgruppen att kunna lösa enklare problem!

Läs mer

Aktieutbildning steg 1


Aktieutbildning steg 1 med Börsgruppen

Börsgruppens aktieutbildning består av två delar där målet är att man efter dessa steg ska känna sig bekväm att handla med aktier, samtidigt som man får lära sig den bakomliggande teorin.

Aktieutbildning steg ett är till för dig som vill få en god översikt över ditt sparande och värdepappersmarknaden i sin helhet.

Läs mer