Londonresan 2019

LONDONRESAN 2019

Den 8 – 13 september beger sig Börsgruppen till London för en spännande vecka där vi besöker några av Londons mest intressanta banker och aktörer på finansmarknaden. Besöken hos företagen är väldigt personliga och ger en god inblick i den faktiska verksamheten samt ger dig chansen att knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Årets företag sträcker sig över flera områden och du kommer få inblick i allt från market intelligence, corporate banking, asset management och trading till IPOs och M&As. Är du intresserad av internships, jobb eller bara vill lära dig mer om Londons finanssektor är detta den perfekta resan för dig.

Vad kostar det och vad ingår?
Deltagaravgiften är runt 2900 kr/ person, exakt belopp kommer vi ut med när vi har fastställt alla resans kostnader. I detta ingår boende i centrala London, flyg samt transport till och från flygplatsen och i London.

Ansök senast den 26e maj genom att skicka CV och en kort motivering till bankingweek@borsgruppen.se

Tveka inte på att höra av dig direkt till Londonresans projektledare eller till bankingweek@borsgruppen.se, vi svarar mer än gärna på dina frågor. Jonas Allgulander; David Björelind; eller Felix Kimiaei.

Ansök senast den 26e maj genom att skicka CV och en kort motivering till bankingweek@borsgruppen.se