Stockholmsresan 2019


Den 5e april beger sig Börsgruppen på en kostnadsfri resa till huvudstaden som ger dig en fantastisk möjlighet att få besöka tre framstående företag: KPMG, Danske Bank och PwC.
Stockholmsresan är ägnad åt dig som har ett starkt intresse eller vill knyta kontakter inom näringslivet. Vem vet, du kanske kommer att skaka hand med din framtida arbetsgivare? Om inte, så häng gärna på om du har ett brinnande intresse för bank och finans!

STOCKHOLMSRESANS UPPLÄGG:
9.00-12.00
Resan startar med att vi besöker KPMG som idag har ca 1500 medarbetare över hela landet och erbjuder tjänster såsom revision, skatt och rådgivning. Vi kommer att lära oss mer om vad de gör just inom KPMG Deal Advisory och detta är även ett ypperligt tillfälle att känna på KPMG som arbetsplats.

12.30-15.30
Resan fortsätter sedan till att vi besöker Danske Markets som är en avdelning i Danske Bank- koncernen. Vi kommer att ta del av vad de gör på denna avdelning och vad Danske Bank som arbetsgivare har att erbjuda. Detta är ett utmärkt tillfälle för er som vill ha era frågor om bank- och finansvärlden besvarade. Missa inte denna unika chans att knyta värdefulla kontakter och se hur man arbetar inom en av nordens största bankkoncerner.

16.00-19.00
Resan avslutas med att vi besöker PwC Sverige som är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning. Med bred erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar de värden för 45 000 kunder vilka utgörs av bl.a. globala företag, svenska storföretag och organisationer samt den offentliga sektorn. Detta är ett fantastiskt tillfälle att ställa våra frågor, ett tips är att fråga om PwCs karriärmöjligheter då de rekryterar ständigt till flera olika internships och heltids-positioner.

 

Skicka in din ansökan till rekrytering@borsgruppen.se med en kort motivering till varför du vill följa med. Vi vill ha din ansökan senast 3e april och rekommenderar varmt att ansöka snarast då platserna är begränsade.

 

Alla nyheter