Stockholmsresan 2018


Det har äntligen blivit dags för vårens Stockholmsresa!

Den 20 april beger sig Börsgruppen på en kostnadsfri resa till huvudstaden som ger dig en fantastisk möjlighet att få besöka tre framstående företag: Danske Bank, Garantum Fondkommission och Grant Thornton.

Stockholmsresan är ägnad åt dig som har ett starkt intresse eller vill knyta kontakter inom näringslivet. Vem vet, du kanske kommer att skaka hand med din framtida arbetsgivare? Om inte, så häng gärna på om du har ett brinnande intresse för finans!

10.00 – 13.00
Resan startar med att vi besöker Garantum Fondkommission som är störst i Sverige på strukturerade placeringar. Vi får då följa Caroline Båth Halldén som sitter på Middle office/Sales. De kommer att berätta om Garantum som företag men också hur produkterna sätts ihop. Under besöket kommer vi dessutom bjudas på lunch, och vi kan då passa på att ställa våra frågor, ett tips är att fråga om Garantums karriärmöjligheter.

13.30 – 15.30
Sedan fortsätter resan med Danske Banks egna aktiechef Christer Beckard som introducerar oss till deras verksamhet, för att sedan ta en tur på självaste trading-golvet och se hur det går till när handlarna ringer in sina avslut. Därefter kommer Danske Bank att öppna upp för mingel och diskussion med olika representanter, det är ett utmärkt tillfälle för er som vill ha era frågor om bankvärlden besvarade. Missa inte denna unika chans att knyta värdefulla kontakter och se hur man arbetar inom en av nordens största bankkoncerner.

16.00 – 18.00
Grant Thornton, ett välkänt namn hos många. Börsgruppen presenterar härmed stolt en av världens ledande revisions- och konsultföretag som vi besöker under eftermiddagen. Vi kommer att delta i ett spännande och högst lärorikt M&A/värderingscase till följd av en AW där vi får chansen att få svar på hur det är att arbeta som konsult, vilka utmaningar yrkesrollerna medför samt hur roligt det är att gå till jobbet.

Skicka in din ansökan till rekrytering@borsgruppen.se med CV samt en kort motivering till varför du vill följa med. Vi vill ha din ansökan senast 15 april och rekommenderar varmt att ansöka snarast då platserna är begränsade.

 

Alla nyheter