Student

Vad vi kan göra för dig

Börsgruppen, universitets finansförening, är en av universitets största föreningar. Vi har över 3000 medlemmar från samtliga sektioner och ett 50-tal aktiva medlemmar arbetar med Börsgruppen på daglig bas. Medlemskapet är gratis och som medlem får du möjlighet att delta på alla våra aktiviteter. Vi anordnar utbildningar, resor, föreläsningar och andra saker som hjälper medlemmarna att knyta kontakter med finansvärlden och bli attraktiva för framtida arbetsgivare. Mer information om våra aktiviteter kan du hitta i menyn till höger.

Bidra till vår fortsatta utveckling

I Börsgruppen finns plats för alla intresserade att engagera sig och du får möjlighet att jobba med allt från utbildningar, sälj och rekrytering till marknadsföring och IT. Om du vill läsa mer specifikt om vad vi har för olika utskott och funktioner så klicka på ”Engagera dig” till höger.

Att vara med i Börsgruppen är ett ideellt engagemang som ger dig möjlighet till nätverkande och stärka ditt CV men framförallt är det ett otroligt kul engagemang. Beroende på vad du är intresserad av får du möjlighet att testa på många olika områden under din tid i Börsgruppen.