Våra aktiviteter

Stockholmsresan

En gång per termin så åker Börsgruppen upp till Stockholm för att besöka företag inom finans- och konsultbranschen. Stockholmsresan är för dig som student helt kostnadsfri och du får en bra inblick i hur det är att arbeta i företagen som vi besöker. Stockholmsresan kan också ge möjlighet till sommarjobb, internships och traineeplatser då företagen ofta efterfrågar CV på de studenter som kommer på besök.

Nästa Stockholmsresa kommer gå av stapeln under våren 2019, så planera in den redan nu!

Londonresan

Londonresan är en möjlighet för studenter att få en inblick i hur det är att jobba på en bank i finansmetropolen London. Londonresan varvar studiebesök på de allra mest kända investmentbankerna med ett uteliv i världsklass. Londonresan brukar vara väldigt uppskattad bland de som har åkt tidigare år, så se till att söka för att öka dina chanser till en flygande start på finanskarriären!

 

Investeringsmånaden

Investeringsmånaden är Börsgruppens stora flaggskepp som går av stapeln i februari. Under investeringsmånaden brukar vi få besök av välkända näringslivsprofiler och företag som vill träffa er studenter. Förutom att gå på föreläsningar så är detta ett perfekt tillfälle att ta Börsgruppencertifikatet då de tre stegen av Excelutbildningen samt de två stegen av aktieutbildningen.

Utöver detta hålls det en Aktietävling, där universitetets bästa trader utses och månaden avslutas med en sittning i världsklass.

Under Investerigsmånaden haft besök av bland andra Annika Falkengren (SEB), Lars Wilderäng (Cornucopia), Göran Bronner (CFO Swedbank), Anders Nyrén (Industrivärden), Aktiestinsen och Günther Mårder (Sparpodden & Nordnet).

 

Finansdagarna

Finansdagarna är vårt stora evenemang på hösten, där vi får besök av företag och föreläsare som vill inspirera.

Under åren har föreläsare som bland andra Mats Qviberg & Sven Hagströmer (HQ Bank), Conni Jonsson (Grundare EQT) och Ingrid Bonde (Vattenfall) medverkat på Finansdagarna.