Vice-/Ordförande Börsgruppen


hammerBörsgruppen söker Vice-/ Ordförande för 2015. Rollen innebär att leda universitetets största studentförening samt vara ytterst ansvarig för alla evenemang Börsgruppen ordnar. Du kommer som Vice Ordförande att agera bollplank till resten av styrelsen tillsammans med Ordförande, för att sedan under andra halvåret ta över ordföranderollen.

Denna roll ger stora möjligheter att utveckla sitt beslutsfattande och ledarskap samt ger dig en unik inblick i Börsgruppens alla verksamhetsområden. Du får samtidigt möjligheten att utöka ditt kontaktnät, både på universitetet men även i professionella sammanhang då man utåt sett är Börsgruppens huvudsakliga kontaktperson.

Vi söker dig som har intresse för finans, ekonomi och entreprenörskap och har en drivkraft att göra Börsgruppen ännu mer fantastisk än vad den är idag!

För första gången sedan Börsgruppens grundande kan nu personer ifrån alla olika sektioner söka, så se till att ta chansen och kandidera till Vice-/ Ordförande 2015!

För att ansöka skickar du in en kort ansökningstext med information om vem du är och varför du passar för posten. Skicka texten till elma.nikovic@borsgruppen.se senast söndagen den 16e november.

Har du frågor kring uppdraget som Ordförande för Börsgruppen?
Maila gustav.rutberg@borsgruppen.se eller elliot.magnusson@borsgruppen.se

Datum: 
måndag, november 17, 2014 – 00:00
Alla nyheter